• Vízöntő

   

  Vízöntő – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013 


  - a szerelem, az életért való lelkesedés és a szexualitás lesz 2013 legfontosabb témája számodra. A Jupiter gondoskodni fog arról, hogy felejthetetlen pillanatokat tölts el a szeretett személlyel, főként májusban és júniusban. Sokkal motiváltabb és ötletesebb vagy a tehetségeid kimutatásában, nyitott vagy az érzelmek kinyilvánítására is, és sokkal kommunikatívabb is vagy. Összességében, bátrabban kezdeményezel és merészen veted be magad, mint valaha.

  Az év második felétől a kapcsolatod mélyebbé alakul, szeretetéhséged fokozódik, és folyamatos elismerést vársz el a párodtól. Talán nagyobb erőfeszítésbe kerül megértetned magad, július-augusztusban pedig kissé megzavarosodnak a kedélyek, előcsalva belőled az agresszivitást. Ezt leginkább akkor érzed ezt meg, ha házas vagy.

  Az Uránusz segítségével kitágíthatod az ismerőseid körét, amelyek körül kiemelkedhetnek azok, akikre valóban szükséged van, akik által megváltozhat a véleményed saját magadról és az életről. A bolygóállás kedvez a tanulásnak is, ugyanakkor indíthatnál egy blogot, írhatnál egy könyvet, vagy megmutathatod a szónoki oldalad is. Villámló megérzéseid lesznek, amelyeket nem árt figyelemmel követned.


  Vízöntő – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - 2013 abszolút sikeres évet hoz számodra, ami a szakmád illeti. A Szaturnusz hozzájárul a vágyaid megvalósításához, a társadalmi helyzeted megerősítéséhez. Előléptetésre vagy egy jobb állásra számíthatsz, amelyben teljesen otthon érzed majd magad és kibontakozhatsz. Januárban, februárban és annál inkább novemberben és decemberben teljesítesz maximálisan. A Szaturnusz pedig gondoskodik a fizetségről!

  Lehetséges, hogy nyomasztó adósságba is keveredsz, ugyanakkor versenyhelyzet és konfliktusok is felmerülhetnek a munkahelyen, amelyek mind a türelmed és a diplomáciád teszik próbára, főként július-augusztusban. Ha frusztráltnak és elégedetlennek érzed magad, talán itt az ideje, hogy válts környezetet, esetleg szakmát, és olyan dolgot végezz, amiben tényleg örömöd leled.

  Rövid időn belül jelentős nyereségeket tudhatsz magadénak, 2013 ugyanis tele lesz lehetőségekkel. minden jól halad előre, amíg megőrzöd az éberséged, és nem hozol elhamarkodott döntéseket. Tehát vigyázat! főként februárban és márciusban!


  Vízöntő – Egészség horoszkóp 2013

  - a stressz és a folyamatos hajsza merít ki tavasszal és nyáron. Talán idegrendszeri és szívérrendszeri panaszokat is okozhat a fokozott terhelés. A csillagok egyértelműen azt tanácsolják, vigyázz az egészségedre, és gondoskodj magadról! Pihenj sokat, szánj időt a kikapcsolódásra, tölts minél több időt a barátokkal, és ha kell, fordulj orvoshoz!

  2013-ban ugyanakkor az érzelmi életed is átalakul. Hajlamos leszel spirituálisabban szemlélni az életet, ezáltal letisztázhatod magadban a zavaros érzéseket, és sikerül visszaállítanod magadban a lelki egyensúlyt. A Plútó hatására mindent megváltoztathatsz magad körül, még a berögzött szokásaid is, csak akarnod kell. Az év második felétől megerősítenek a többi égitestek is a cselekvésben.

  Márciusban és áprilisban tapintatlanná, ügyetlenné és kapkodóvá válhatsz, ezáltal megnő a balesetveszély is. Figyelj tehát oda, hogyan cselekszel, főként ha hosszú útra indulnál, és gyakran vezetsz.


  Vízöntő – Család és otthon horoszkóp 2013

  - 2013-ban általában védelmező és családóvó szerepet öltesz magadra, biztosítani szeretnéd a család kényelmét és saját érzelmi biztonságod. A tavaszi hónapok kedveznek a hosszútávú terveknek, családdal vagy lakással kapcsolatosan. Szeptembertől nem kizárt, hogy elköltözöl, inkább külföldre és a családdal együtt.

  Nézeteltérésekre számíthatsz, amelyek a háztartási felelősségvállalás, lakásügy vagy öröklés miatt bukkan elő. Talán túl kategorikusan fogadod mások véleményét, ez viszont később felboríthatja az otthonod egyensúlyát. Rá kell jönnöd, hogy egyes témákat csakis a kellő tapintatossággal és diplomáciával lehet kezelni, semmiképp se védekező állásponttal.
  Júniustól a dolgok csillapodni látszanak, a csend és a nyugalom visszatér hajlékodba, és a család kedvéért még engedékeny is leszel.