• Nyilas

  Nyilas – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - 2013 kedvezni fog a párkapcsolatoknak, már ami az év első felét illeti. Valamilyen formában a szerencse is rád talál, ezért nem árt, ha kihasználod majd az alkalmat, ugyanis ez lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerd önmagad, és a kapcsolatokról alkotott véleményed is jobbra forduljon.

  Ha kapcsolatban vagy, készülj fel egy emlékezetes évre! 2013 tele lesz szerelemmel, szenvedéllyel, romantikával. De ha valaki elcsábítaná a szíved, várj vele nyárig, és csak azután hozz végleges döntést. A Jupiter Rák csillagképbe való vonulásával megnő a biztonságra, stabilitásra való igényed, az érzéseid mélyebbek és gazdagabbak lesznek.

  Ugyanakkor két alkalom is adódik, amikor érzékenyebb, ingerlékenyebb lehetsz, májusban és novemberben. Talán a partnered egyes gesztusai miatt borulsz majd ki, ugyanis azt gondolod, ő már nem az az értékes ember, akit megismertél. Nem szabad túldramatizálnod a helyzetet! Ennek célja épp az ellenkezője: bízzatok még jobban egymásban, és tanuljátok meg még erősebben fogni egymás kezét!


  Nyilas – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - pénzügyi helyzeted kissé visszafogott lesz 2013-ban. Ha befektetni szeretnél, légy elővigyázatos, főként júliusban és augusztusban. Az Uránusz által a nyereségek könnyen és a váratlanból pottyanhatnak a lábaid elé, de a veszteségek is épp olyan előreláthatatlanul érhetnek. Ehhez csatlakozik a Plútó hatása is, amellyel kapcsolatban annyit tanácsolunk neked, ne kockáztass! Elemezd ki pénzügyi szokásaidat, és tedd meg a szükséges módosításokat. Takaríts meg, fektess be hosszú távon, de előtte bizonyosodj meg abban, hogy javaid be vannak biztosítva.

  Újra kell értékelned magad, úgy etikai, mint anyagi szempontból. 2013-ban ugyanis rengeteg fontos kérdést teszel fel magadnak az életeddel kapcsolatban. Talán rájössz arra, hogy az anyagi jólét nem is annyira értékes, mint a képességeid, tehetséged és személyes kapcsolataid.

  A Szaturnusz továbbá olyan erényeket hoz benned felszínre, amelyek előnyösek lehetnek a szakmai életedben. Ilyen a kitartás, akaraterő és a tökéletességre való vágy. Augusztusban és szeptemberben váratlan fordulatot vehet a karriered, természetesen jó irányban. Sok sikert hozzá!


  Nyilas – Egészség horoszkóp 2013

  - a következő évben főként önmagaddal foglalkozol. Magadba fordulsz, és elmélkedsz az életeden, kielemzed azt, felméred a sikereidet és kudarcaidat, valamint meghatározod a céljaidat, amelyek a jövőd írják körül. Lehet, hogy kimerítő lesz ez a folyamat, főként hogy számolnod kell a kellemetlen dolgokkal is. Fogadd el őket úgy, és ne agyalj túl sokat rajtuk, inkább foglalkozz a jelennel és a mostani helyzeteddel. Ez az időszak kedvez annak is, hogy bizonyos múltbeli problémákat megérts.

  Február-júniusban a bizonytalanság és elégedetlenség lesz úrrá rajtad, és talán még arra is késztetést érzel, hogy elszigeteld magad a világtól. Ez a periódus azonban ideális lesz arra, hogy kissé a belsődbe nézz, és spirituális módon foglalkozz magaddal. Figyelj az álmaidra, mert jó ötletekkel szolgálhatnak később. Ugyanakkor önkéntesnek is beállsz, a tetted által pedig sokat tanulsz majd.

  Az Uránusz hatására közben úgy fogod érezni, energiád fogytán van, és sokkal lassúbb vagy, mint általában. Légy tekintettel az egészségedre, figyelj oda az étrendedre, a káros szenvedélyekre, és mozogj többet!


  Nyilas – Család és otthon horoszkóp 2013

  - a Neptunusz bizonytalanságot gerjeszt, és összezavar minden családdal, otthonnal és múlttal kapcsolatos szálat. Úgy érzed majd, mintha a léted tartópillérei megrengnének, ezáltal önbizalmad is gyengülni fog. Egyes családtagokkal folytatott beszélgetések nehézkesekké és zavarosakká válhatnak, úgy érzed, nem tudod megértetni magad velük.

  Ugyanakkor a gyerekkori problémáidra megtalálod majd a megoldást, és pszichikailag is sokkal leleményesebb leszel.
  Amennyiben szülő vagy, számíts váratlan fordulatokra a gyerekeid részéről. Ha még kicsik, tégy meg mindent, hogy kibontakozhassanak. Ezáltal fedezheted fel majd a képességeiket, tehetségeiket. A tinik sok fejfájást okoznak azáltal, hogy több szabadságra és függetlenségre vágynak. Engedd őket megindokolni saját álláspontjaikat, és nem szabj meg nekik abszurd szabályokat.

  Szintén a Neptunusz hatására szárnyal majd a képzeleted is, ha hozzálátsz a lakás feldíszítéséhez. Februárban vagy márciusban kellemetlen eseményre van kilátás, így talán több dolgod is lesz otthon. Közbejöhet egy csőtörés vagy rendszerbeli meghibásodás, ezért nem árt, ha megelőzöd a bajt, és leellenőrzöl mindent, vagy kicseréled a gyanús dolgokat a lakásban. Jó, ha az ingatlan bebiztosítására is odafigyelsz.