• Ikrek


  Ikrek horoszkóp 2013

  Ikrek – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - a 2013-as év vezérmotívuma a túlfűtött szenvedély és esélyek halmaza lesz, kivéve néhány hónapot – az áprilist, májust és szeptembert, amikor a kapcsolataid sokat szenvedhetnek, amennyiben a pénz problémává válik, illetve ha megszegitek az élet alapelveit.

  Az év első felében, az érzelmi kapcsolataid bizalommal teli és jókedélyűek lesznek, szenvedélyes szerelemmel, szabadság iránti vággyal és idealizmussal fűszerezve. Egyesek távoli helyeken ismerkednek meg a szerelemmel, vagy a közösségi hálókon belül.

  Júniustól az év vége felé haladva, a saját igényeidről a partnered vágyaira, érzéseire esik a hangsúly. A kapcsolatok sokkal mélyebbek lesznek, érzelmekkel és gyengédséggel felruházva, olykor retro illatot árasztva.
  Ikrek – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - a munkaügyi és pénzügyi kapcsolatok határozzák meg a 2013-as évet számodra. A ragályos lelkesedésednek köszönhetően, olyan lehetőségeket és embereket vonzhatsz magad köré, akikre szükséged van a karriered fejlődésében. Azonban légy figyelmes a hamis ígéretekre, főként azokra, amelyek az év első három hónapjában bukkanhatnak fel. Néha úgy fogod érezni, hogy sodródsz az árral, és meg-megkérdőjelezed majd a szakmai pályafutásod valódi értékét is. ebben egy jóbarát segíthet neked, viszont inkább ajánlott, hogy a saját tehetségedre és képességeidre hagyatkozz. Neptunusz ugyanis hozza az ihletet, neked pedig a motivációt kell hozzátenned.

  Pénzügyi téren, a helyzet kissé feszültté válik, főként márciusban, áprilisban és júliusban. Szánj időt az adósságaid törlesztésére, igyekezz minél kevesebbet költeni, és takaríts meg! Lehetséges, hogy egy ismerősöd győzködni fog, hogy kezdj bele egy üzletbe, vagy az ő nevében adj kölcsön valakinek. Utasítsd őt vissza udvariasan, még ha a barátságotok rovására is megy, ugyanis a pénzt valószínűleg sosem szerzed majd vissza!

  Ha saját üzletbe kezdenél, várj vele június végéig, amikor a Jupiter a Rák csillagképbe lép. Ez az időszak lesz igazán kedvező az ingatlanszféra, mezőgazdaság és élelmezés terén indított vállalkozásoknak.
  Ikrek – Egészség horoszkóp 2013

  - igyekezz egészségesen táplálkozni. Az élet- és a munkaritmusod ugyanis arra késztet téged, főként az év első felében, hogy futtában egyél, és azt, ami a kezedbe kerül. Ezáltal az anyagcseréd lelassulhat, amelyből számos komplikáció adódhat.

  A Szaturnusz is bekavar, pszichikai és fizikai téren. Ezért nem ártana, ha úgy szerveznéd a mindennapjaid, hogy iktass be különböző kikapcsolódási és pihenési módszereket a programodba. Így a munkádban is sokkal hatékonyabb leszel.

  Októberben és novemberben óvd az idegrendszered, a légzőszerveid és a fő érhálózatokat. A Merkúr ugyanis lelassíthatja a gondolataid, ezáltal a kifejezőképességed, de ne aggódj, mert ezen periódus után magadtól helyrejössz!
  Ikrek – Család és otthon horoszkóp 2013

  - 2013 ideális a családban eltöltött időre, a baráti találkozásokra vagy a magányos olvasásokra. Amíg a Jupiter a te házad táján lakozik, addig szórakozásban sem lesz hiányod, sem pedig a szoros kapcsolatokban. Ezt követően, a Vénusz is meghozza a maga pozitívumait, szabadtéri programokat, felpezsdülő társadalmi életet kínálva.

  Júliusban vagy augusztusban lehetséges, hogy anyagi támogatásban részesítenek a családtagjaid, vagy komoly pénzösszeget örökölsz. De vigyázz, miként hasznosítod ezt a segítséget, ugyanis meglehet, hogy ez egy próbatétel lesz számodra.

  Október és november ideális lesz a nagytakarításra. Talán arra is késztetést érzel majd, hogy egy rakás fölöslegesnek tűnő holmit is kidobj, viszont fontold meg a dolgot, ugyanis később meg fogod bánni, hogy hirtelen cselekedtél, és túlzásba vitted a rámolást!