• Bak

   


  Bak horoszkóp 2013

  Bak – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - tavasszal a Nap világítja meg a szerelem háza táját, ötvözve a Vénusz csábítását és a Mars tüzességét. Ez az időszak tökéletes lesz a flörtölésre, kalandokra és az intenzív élmények átélésére. Ha nem vagy jelenleg kapcsolatban, maximálisan beleveted magad ezekbe a pillanatokba.

  Az év második felétől a Jupiter igazgatja szív-ügyeidet, ezáltal pedig sokkal nyitottabbá válsz az érzelmekre, és a kapcsolatod a kiválasztott személlyel sokkal erősebb és stabilabb lesz. A Mars azonban bekavar a boldogságnak, agresszív pillanatokat, heves vitákat és komoly problémákat generálva, főként júliusban és augusztusban. Ebben az időszakban nem meglepő, ha szakításra is sor kerül, ugyanis a féltékenység, a birtoklásvágy pattanásig feszíti majd az idegeket. Szeptembertől oszlani fog a feszültség, és ha még nem alapítottál családot, ekkor megteheted.

  Másfelől, a Szaturnusz is meghozza a maga változását, úgy az érdekek szintjén, mint a gondok és elfoglaltságok terén. 2013-ban kissé éberebben kezeled személyes kapcsolataidat, és a csoportokkal fenntartott viszonyod is racionálisabbá válik. Talán arra is késztetést érzel majd, hogy felhagyj bizonyos baráti kapcsolatokkal, vagy ellenkezőleg, több felelősséget vállalj ezekben a viszonyokban.


  Bak – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - főként év elején számíthatsz szakmai fellendülésére, ezt pedig mindenképp ki kell használnod. A Jupiter biztosítani fogja a kellő munkaerőt és lelkesedést. A tevékenységeid ezáltal kellemesekké válnak, még akkor is, amikor nehezen tudod tartani az iramot. alkalmad lesz a szervezői képességeid is megcsillogtatni, ugyanis sokkal aktívabb és hatékonyabb leszel. Továbbá, kapcsolatot építhetsz ki olyan fontos és befolyásos emberekkel, akik segíthetnek az előrelépésben vagy egy jobb munkahely találásában.

  Ha közreműködnél valakivel, feszült pillanatok várnak rád, sőt zajos konfliktusokra is sor kerülhet, amennyiben nem maradsz diplomatikus és higgadt. Figyelj oda a szerződés bekezdéseire, arra, hogy miként alkudozol üzlettársaiddal. Igyekezz nem belekeveredni a bonyolult ügyekbe, amelyek később a károdat szolgálhatják. A legnehezebb időszak július és augusztus lesz.

  2013-ban, általánosságban véve, a jövedelmed gyarapításával leszel elfoglalva, plusz pénzkeresési lehetőségeket vadászol, új üzlet indítását, stb., amiből profitálhatsz. Szeptembertől érezhetően emelkednek a bevételeid, ezt pedig a kitartó, hosszas munkádnak köszönheted, illetve szakmai helyzeted javulásának.


  Bak – Egészség horoszkóp 2013

  - esély van rá, hogy idén több stresszt kell elviselned, mint általában. Ezért hajlamos leszel a fáradtságra, kimerültségre, úgy pszichikailag, mint fizikailag. Azzal van szerencséd, hogy ellenálló, erős szervezeted van, így viszonylag könnyen viseled a március-június okozta megterheléseket. Jól tennéd, ha időben gondoskodnál azért az immunrendszered megerősítéséről, pihenj sokat és relaxálj. Mindez elengedhetetlen az egészségi állapotod megőrzéséhez.

  Április és szeptember között úrrá lehet rajtad a biztonságérzet hiánya, és nehezebben nyitod meg a szíved a számodra kedves személyek előtt. Ahhoz, hogy pontos képet kaphass magadról, szükséged van mások véleményére.

  Változtatni fogsz a személyiségeden és a külalakodon, mindezt a Plútó hatására érzed majd szükségesnek. Átformálod az életről alkotott képet is, és a mások életében betöltött szereped. Hogy teljes mértékben kihasználd a Plútó adta lehetőségeket, összpontosítsd a lelki folyamatokra, és javíts az életstílusodon.


  Bak – Család és otthon horoszkóp 2013

  - az Uránusz befolyásolja a családi életed 2013-ban. Módosításokat hoz a lakásban, jönni vagy távozni fognak bizonyos családtagjaid, és érzelmi biztonságérzeted is változásokon megy majd át. A bolygó hatását leginkább márciusban és áprilisban érezheted, holott megállás nélkül az az érzésed támad majd, mintha az életed örök körforgásban lenne.

  Júliusban és augusztusban számíthatsz némi feszültségre, nézeteltérésre, ami nehezíteni fogja a szüleiddel, családtagjaiddal fenntartott kapcsolatod. Ezek a lakás miatt, birtoklási jogokból, esetleg öröklésekből kifolyólag robbannak ki. Talán csak a mondanivalót értelmezitek félre, és úgy érzed, mintha más nyelven beszélnétek egymással. Képzelőerőd viszont megmenthet, ha másképp próbálod szemlélni a dolgokat. Így hát ültesd azt gyakorlatba, hogy helyrehozhasd a viszonyod szeretteiddel.