• Bika

  Bika – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  Igazi hullámvasútra hasonlít a 2013-as év számodra, legalábbis ami az érzelmi életedet illeti. Egyes kapcsolataid hihetetlenül jók lesznek, mások tele lesznek konfliktusokkal. Habár a Szaturnuszt, amely a viszonyaidat befolyásolja, első látásra negatívumként foghatod fel, később rájössz, hogy ő segít majd hozzá a hosszan tartó, mély együttlétekhez. Valamennyi kapcsolatból megtudsz valami újat magadról, az emberekről, akik körülvesznek, és a módról, ahogyan lereagálsz bizonyos dolgokat.

  Az év első fele tökéletes lesz a barátokkal eltöltött időre és a csoporttevékenységekre. Egyesektől megkapod az ihletet, amely a céljaid elérését szolgálja, másokban pedig csalódni fogsz. Talán figyelmesebbnek kellene lenned, amikor új embereket engedsz be az életedbe, ugyanis az első benyomások általában félrevezetőek lesznek. Mindezek ellenére, összességében sokkal gazdagodsz a régi barátaid által, és az újak segítségével is.

  Bármikor felbukkanhat ismét az életedben egy régi haver, ismerős, illetve összehozhat a sors egy idősebb személlyel, akivel érzelmi alapon köttök egyezséget. Amennyiben most kapcsolatban vagy, a Szaturnusz megújíthatja az egymás iránt érzett szerelmet. Október és november ideális lesz a házasságkötésre.


  Bika – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - lehetséges, hogy elégedetlenkedni fogsz a szakmai tevékenységed miatt, mert hiányzik belőle az elismerés. Talán még azon is agyalsz majd, hogy munkahelyet válts, de nem vagy biztos abban, hogy mit is csinálnál szívesen, mint ahogy abban sem, hogy melyik szakma tenne téged igazán teljessé. Akár azzal is indíthatnád az évet, hogy távoktatásba kezdesz, amennyiben befejeznél vagy elkezdenél egy szakmai továbbképzést. A külföldi utazások nem bizonyulnak jó ötletnek sem tavasszal, sem pedig nyáron.

  Májusban és júniusban megnőhet a jövedelmed, de ugyanerre az emelkedésre számíthatsz a kiadások terén is. Ezért nem árt, ha előre megszabsz magadnak egy határt, ami a költekezést illeti akkor, amikor fizetésemelést kapsz, így többet megtakaríthatsz.

  Decemberben valószínűleg felgyorsul az élet a munkahelyeden, ez pedig arra késztet téged, hogy figyelmen kívül hagyj néhány részletet. Ezért ellenőrizd le a munkád, elkerülve a hibákat, ugyanakkor maradj ki a hatalomért folyó vitákból, és légy semleges!


  Bika – Egészség horoszkóp 2013

  - feltétlenül szemmel kell tartanod az egészséged 2013-ban! Bizonyos konfliktushelyzetek esetén, úgy a családon belül, mint a munkahelyen, hajlamos leszel magadba fojtani az érzelmeket. Ezáltal pedig számos egészségügyi probléma merülhet fel, az agresszív megnyilvánulástól a hormonzavarokig. Meg kellene tanulnod megbocsájtani, türelmesebbnek és elnézőbbnek lenni, és megfelelő relaxációs módokra találni.

  A nyári hónapok több optimizmust hoznak számodra, és fizikailag is jobban érzed magad. Minden esetre, vigyázz az egészségedre, és ne habozz orvoshoz fordulni, ha szükség van rá!

  Az év teljes leforgása alatt óvd az idegrendszered, a vérereket és a bokád. Őrizd meg nyugalmadat és éberségedet, pszichikai egyensúlyodat. Mindez csakis pozitív hatással lehet úgy az egészségedre, mint a közérzetedre.


  Bika – Család és otthon horoszkóp 2013

  - az év első felében feszültségek adódhatnak a családon belül – a szülőkkel, főként pénzügyi okok miatt. Talán úgy érzed majd, hogy az otthoniak meggátolnak téged az életstílusod megváltoztatásában, beleértve az otthon nyújtotta kényelem kialakítását is.

  Júniustól megvan minden esély arra, hogy békét kössetek, és rendezzétek konfliktusaitokat, így hát légy türelemmel! A Jupiter Rák csillagképbe való belépése ugyanis jót hoz a családi kapcsolatokra, legyen az egy új lakás megvásárlása által, amelyet úgy rendezel be, ahogy neked tetszik, vagy családgyarapítás – gyerek születése által.

  Áprilisig nem árt, ha humanitárius célú csoportokban tevékenykedsz. Ezáltal ugyanis megtapasztalhatod, milyen érzés mások felől gondoskodni, másokat meghallgatni, és tanácsot adni. Nyáron inkább a rövid utazásokat és a távoli rokonokkal való kapcsolattartást részesíted előnyben.