• Rák

   

  Rák – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - a Szaturnusz és a Plútó feszült légkört teremt a szerelem terén, a kapcsolatokban, azonban mindennek létezik egy jó oldala is. A Plútó mindent megváltoztat, amihez hozzáér, így a viszonyaid vagy elmélyülnek, vagy megszűnnek.

  Ezzel szemben, a Szaturnusz a szilárd kapcsolatoknak kedvez, a felnövésnek, illetve egy régi szerelem újraéledésének. Ezáltal nemcsak a saját kapcsolataidat kell mérlegelned, hanem a perspektívákat – elvárásokat is, amelyeket ezekről alkottál. Lehet, hogy ez nem lesz könnyű, de sokkal erősebbé és magabiztosabbá válsz, ha ezt megteszed.

  Májusban késztetést érzel majd a titkos vagy tiltott viszonyokra, esetleg távkapcsolatokra, amelyek inkább spirituális téren lesznek fontosak számodra. Júliustól pedig, amikor a Jupiter belép a Rák csillagképbe, talán nyilvánvalóbb lesz számodra, mi az, ami neked jó, és az igazi is rád találhat a messzi vidékeken.


  Rák – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - márciustól váratlan lehetőségekre van kilátás, a karriered terén. Habár ez az időszak nem lesz zavarmentes, mégis arra bátorít, hogy egyre távolabb nézz a jövőben, és egyre tisztábban lásd a céljaid felé vezető utat. De még mielőtt beleugranál egy ajánlatba, mérlegeld annak pozitív és negatív oldalait, ugyanis a döntések, amelyeket 2013-ban hozol, hosszútávon kihatnak majd az életedre!

  A nyári hónapok lesznek a legérdekesebbek és legkihívóbbak számodra, ami a pénzt és szakmai pályafutásod illeti. A beruházások terén pedig komoly megfontolásra és ésszerűségre lesz szükség, hosszútávra kigondolva. tudod kell, az azonnali nyereségek nem bizonyulnak jó választásnak!


  Rák – Egészség horoszkóp 2013

  - amennyiben a tested fáradtságra vagy fájdalomra utaló jeleket küld, ne tekints el tőlük! Mindezek azt jelentik, változtatnod kell az életstílusodon: az étrendeden, stresszfaktorokon, gyógyszerszedési szokásaidon ész ülőmunkádon.

  Az év első felében hajlamos vagy az idegeid túlterhelésére, valamint az immunrendszered is legyengülhet. Az év második felében pedig táplálkozási gondok, vérproblémák is felléphetnek. Összességében viszont sok energiával, kedélyességgel küzdöd át magad a következő éven.

  A csillagok azt tanácsolják, hogy az év elején kíméld a májad, és ne tedd ki őt különböző, ételek fogyasztásából származó megterheléseknek. Másképp mondva, fontos, hogy megőrizd táplálkozási egyensúlyodat!


  Rák – Család és otthon horoszkóp 2013

  - ha szülő vagy, a gyerekeiddel fenntartott viszony elmélyül, megtanítod őket többek között arra, mit jelent a felelősségteljesség. Igyekszel megadni számukra azt az erkölcsi támaszt, amire szükségük van, de anyagilag is biztosítod nekik azt a hátteret, ami az oktatásukhoz, képességeik fejlesztéséhez elengedhetetlen.

  Február, március és július ideális a kulturális célú utazásokra, valamint a spirituális családi kiruccanásokra. Augusztusban és szeptemberben a figyelmed egy új hobbi felé irányul, de egy új sport megtanulása vagy a kreatív képességeid továbbfejlesztése sem kizárt. Egy adott pillanatban, ezek a szórakozási lehetőségek jövedelem-kiegészítésként is beválnak, mi több, néhány éven belül akár karriert is kiépíthetsz a kedvenc tevékenységeidből.