• Szűz

  Szűz – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - a Neptunusz hatására keltett hangulatod ideális lesz a romantikázásra, ugyanakkor bizonytalan, zavaros helyzeteket is kelthet, csalódást okozókat, mivelhogy hajlamos leszel nem hozzád illető vagy gyanús személyekbe beleszeretni, főként február-márciusban. Mindezek ellenére, a Szaturnusz gondoskodik a dolgok jó oldaláról is: tudni fogsz dönteni eltekintve a pillanat adta lendülettől, és megmarad az éberséged, illetve valóságérzéked.

  Június 27-én két csillagászati jelenség is okozhat nálad felfordulást. Az első a Merkúr és a Jupiter a Rák csillagképben való mozgása, amelyekhez később a Mars is csatlakozik. Ez az időszak kimondottan szenvedélyes és túlfűtött lesz, ugyanakkor zajos és fárasztó is. Az érzelmi reakcióid elérhetik a maximumot, éppen ezért figyelj oda kinek mit mondasz, hogy utólag ne bánj semmit.


  Szűz – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - 2013-ban a Szaturnusz irányítja a kommuniSzűz – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013 
  - a Neptunusz hatására keltett hangulatod ideális lesz a romantikázásra, ugyanakkor bizonytalan, zavaros helyzeteket is kelthet, csalódást okozókat, mivelhogy hajlamos leszel nem hozzád illető vagy gyanús személyekbe beleszeretni, főként február-márciusban. Mindezek ellenére, a Szaturnusz gondoskodik a dolgok jó oldaláról is: tudni fogsz dönteni eltekintve a pillanat adta lendülettől, és megmarad az éberséged, illetve valóságérzéked. 
  kációt és az oktatást, arra késztetve téged, hogy nagyobb hangsúlyt fektess az önfejlesztésre, szakmai előrehaladásra. Az agyat teljes gőzzel dolgozik majd, éppen ezért esély lesz arra, hogy túlzottan is belemerülsz bizonyos lehetőségek és események kielemzésébe. egy kis elszakadás és önbizalom jól jöhet ebben az időszakban!

  Május végén és június elején növekedhet a népszerűséged, ami hozzájárul a karriered fellendüléséhez. Vagy előléptetnek, vagy új munkahelyre lesz kilátásod. Jelen lesz ugyanakkor a negatív oldal is, amelynek értelmében nem árt ha megfontolt vagy, főként a karriered irányításában. Mérlegeld a lehetőségeidet, és értékeld ki a kockázatokat is, összehasonlítva az előnyökkel, így valószínűleg nem bánod meg a döntéseid.

  Ami az anyagi helyzeted illeti, ez az előreláthatatlanság jegye alatt lesz 2013-ban. Esély van arra, hogy tavasszal szép összeget nyerj, viszont komoly veszteség is érhet, amennyiben kockáztatsz. Ugyanakkor sor kerülhet egy konfliktusra is, öröklésből kifolyólag, vagy biztosítással kapcsolatosan. Amennyiben lehet, próbáld meg előrelátni az eseményeket, és dönts saját belátásod szerint.


  Szűz – Egészség horoszkóp 2013

  - a csillagok állása nem jelez semmilyen komolyabb egészségügyi problémát a jövő évre. Mindez azonban az életminőségedtől függ, továbbá attól, hogy miként kezeled az érzelmeidet, indulataidat, személyes kapcsolataidat. Egyesek feltöltenek a szükséges életenergiával, mások viszont épp ellenkezőleg, lefárasztanak. Júniusban és júliusban figyelj jobban oda a táplálkozásra, és igyekezz minél több vitamindús, természetes élelmet fogyasztani.

  Teljesen mindegy, hogy jobb fizikai kondíciót szeretnél biztosítani magadnak, vagy új irányba terelnéd az életed, meglesz hozzá a kellő akaraterőd és kitartásod. Minden adott lesz számodra, hogy azt tedd, amit szeretnél, ez pedig hozzájárul, hogy a legjobb formában légy. Június, július és augusztus első fele lesz ideális erre. Ezért maximálisan használd ki ezt a periódust!


  Szűz – Család és otthon horoszkóp 2013

  - a váltás a szakmai téren magával vonhatja a költözést is, legyen ez albérletbe vagy saját pénzből megvásárolt új lakásba. De figyelj oda milyen üzletet kötsz, mivelhogy a lelkesedésed nagyobb jelzálogot is a nyakadba varrhat, mint amekkorát elbírnál.

  Két tökéletes pillanat is vár rád, ami a lakásod saját kezű felújítását illeti: július és október. Engedd hát szabadon a képzelőerőd, és légy tekintettel a költségekre is. A legjobb az egészben az, hogy több időt tölthetsz a családdal, és a barátaid is gyakrabban látogatnak majd meg.

  Amennyiben szülő vagy, figyelj oda a gyermekeidre, és hallgasd meg őket, ugyanakkor irányítsd a helyes út felé. Az ő megérzéseik sokat fognak neked is számítani, a személyes fejlődésedben. Továbbá, küzdd le magadban a késztetést arra, hogy túlhajtsd őket, vagy a te vágyaid szerint alakítsd az életüket. Meg kell nekik hagyni a kellő szabadságot és teret arra, hogy kibontakoztathassák tehetségeiket, képességeiket.