• Oroszlán

   

  Oroszlán – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - a 2013-as év rengeteg olyan helyzetet hoz, amelyben letesztelheted a bátorságod, a spontaneitásod és a kreativitásod, ami a párkapcsolatokat illeti, főként az év első felében. Alkalmad is adódhat részt venni különböző társadalmi célú eseményeken, ezeket semmiképp se hagyd ki, ugyanis kiváló módjai lesznek az ismerkedésre, kapcsolatépítésre. Mi több, egyes személyek fontos szerepet játszhatnak a szakmai életedben is.

  Szerelem terén, január, február és október a legelőnyösebb. A szerencse a barátaidon keresztül érhet téged, vagy a csoportok által, amelyekben tevékenykedsz. Egyébként inkább a baráti, mint az érzelmi kapcsolataid részesülnek előnyben.

  Év végére kissé csökkenhetnek az emberekkel való kontaktusaid, és a lelkesedésed is alábbhagy. Az intim kapcsolatodban sokkal zárkózottabb és igényesebb leszel, több biztonságra és felelősségre várva a partneredtől. Egyeseknek ideális időszak lesz ez a felnövésre.


  Oroszlán – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - a pénzügyek a középpontban lesznek 2013-ban, főként ami a pénzügyi hivatalokkal fenntartott kapcsolatod illeti. Légy nagyon szemfüles az ilyen jellegű iratokkal, olvass el minden bekezdést, és kerüld el azt a csapdát, hogy valami „teljesen biztos” dologra fogadj. Lehet, hogy nem járna semmilyen veszéllyel, de a későbbiekben egy ilyen döntés kihat majd, így vagy úgy, a munkádra.

  A legnagyobb sikereket közreműködések által tudhatod magadénak, az önálló saját üzletek jövőben nem hoznak sokat a házhoz. A legtermékenyebb időszak február–május között lesz.

  A tavaszi és nyári hónapok igencsak feszülteknek ígérkeznek a munkahelyeden. Tarts tisztes szakmai távolságot a kollégáiddal és vezetőiddel szemben, és ne hagyd magad belecsalogatni a szakmai vitákba vagy mások manipulatív kísérleteibe.


  Oroszlán – Egészség horoszkóp 2013

  - mindenképp tartsd szem előtt az egészséged, főként az év második felében! Ha bőrallergiában szenvedsz, ajánlott hogy mielőbb orvoshoz fordulj, illetve vizsgáltasd ki magad! Lehet, hogy egy régebbi elhanyagolt egészségügyi problémáról van szó, viszont meglehet, hogy kihat majd az immunrendszeredre. Fontos, hogy sokat aludj, ez helyreállítja az egyensúlyt a szervezetedben.

  Amennyiben kedveled a hegyi túrákat, jobban teszed, ha mérsékled ezeket tavasszal és nyáron, mivelhogy esély van arra, hogy balesetet szenvedj, amely belső vérzésekkel, törésekkel járhat. Továbbá vigyázz a májaddal is, az év második felében! Nem tanácsos, hogy megterheld, ugyanis ebben az időszakban kissé érzékenyebb, mint máskor. A kiegyensúlyozott életmód, főként a táplálkozásban, elengedhetetlen számodra.


  Oroszlán – Család és otthon horoszkóp 2013

  - a Szaturnusz hatására egyre zárkózottabbá válsz, és magadba fordulsz. Lehetséges, hogy 2013-ban zársz le egy olyan életciklust, amely gyerekkorodban kezdődött el, és amely fájdalommal, megbánással járhat. Próbáld meghatározni azokat a tevékenységeket, tapasztalatokat, amelyek kihatnak a mostani életedre, továbbá azokat a leckéket is, amelyek megerősítettek és ellenállóbbá tettek. Néha kell egy kis meditálás, nosztalgiázás, de ne feledj közben egy-egy pillantást vetni a jövőre!

  Számítanod kell arra, hogy felkérnek arra, segíts egyik szülőd vagy idősebb hozzátartozód ápolásában. Ha lakást vásárolnál, figyelj a papírokra és a költségekre, nehogy becsapjanak, vagy esetleg veszteséggel számolj!