• Mérleg

   

  Mérleg – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013 


  - az Uránusz hatására 2013-ban is folytatódnak a párkapcsolatok. Váratlanul felbukkanhat egy barát vagy egy társ, érzelmi kapcsolat. De amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan is megy, ha sikerült elérnie a célját. Ezért ne tervezd, hogy az új kapcsolatod az utolsó is lesz. Inkább használd ki maximálisan az élet adta pillanatokat, amelyek február-áprilisban esedékesek.

  Egyes változások a már meglévő párkapcsolatban is érződni fognak. Az érzelmek terén pedig akár meg is újulhat a szerelem, ha engeded magad sodorni a bolygók által generált hatással.

  Május és június ideális lesz az utazásokra és továbbtanulásra. Légy tekintettel a lehetőségekre, amelyek során új dolgokat tanulhatsz, és azzal is tisztában kell lenned, hogy mindez az életedre való jobb rálátásod biztosítja, olyan emberekkel való megismerkedésre is alkalmat adva, amelyek hozzád hasonló elvek alapján cselekszenek.


  Mérleg – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - 2013-ban biztonságban tudhatod pénzed és anyagi helyzeted. Legalább két évig számíthatsz erre a stabilitásra, ugyanis a most következő időszakban sokkal megfontoltabban kezeled majd pénzügyeidet.

  Kiváló erőforrása vagy önmagadnak, tele leszel ötletekkel, képességekkel, tehetséggel, és a pénzhez való hozzáállásod is pozitív. Főként az év második felében, amikor a Jupiter belép a Rák csillagképbe, elemezned kell ezeket a viselkedési módokat, attitűdöket, és meg kell határoznod a szükséges módosításokat is.

  A Neptunusz sokáig hat még ki a szakmai életedre. Részed lesz úgy jeles, mint zavaros, csalódott időszakokban. A nehézséget az jelenti majd számodra, hogy megtartsd a szükséges szakmai távolságot közted és a kollégáid között, és nem magadra vállalni mások munkáit is. Márciusról és júliusról van szó, de ezek a hónapok kedveznek a kreatív gondolkodásnak – olyan egyedi világszemléleted kerekedik ki, amilyent senki sem gondolt volna rólad.


  Mérleg – Egészség horoszkóp 2013

  - a bolygók állása arra ad lehetőséget, hogy kielemezd belső erőidet, és önerőből meggyógyulhass. Ezért nem árt, ha odafigyelsz a tested jelzéseire, mint ahogyan arra is, hogy bizonyos tüneteket, betegségre való hajlamot nem-e örököltél a családtagjaidtól.

  Az év elején a Jupiter arra bátorít, hogy légy optimista a jövődre nézve, és légy biztos a tehetségeidben és saját képességeidben. Ezáltal könnyeben átléphetsz majd az élet okozta kellemetlenségeken, és az egészséged sem fog rámenni.
  Az év második felétől van esély rá, hogy a stressz több hullámban is úrrá lesz rajtad. Igyekezd elkerülni a függőségeket, táplálkozz egészségesen, és sportolj minél többet! Ez a legjobb mód arra, hogy távol tartsd magadtól az orvosokat és gyógyszereket.


  Mérleg – Család és otthon horoszkóp 2013

  - 2013-ban inkább saját gyermekkoroddal leszel elfoglalva, és a személyes családi életed foglalkoztat majd a leginkább. Fókuszálj a nem megoldott problémákra, és mérd fel azok hatását a jelenlegi életedre. Ez az időszak arra is jó, hogy megerősödjön a bizalmad saját megérzéseidben, mint ahogy kialakul az autoritárius érzéked is a hozzád közeliekkel szemben.

  Ha rendbe szeretnéd tenni az otthonod, vagy ha változtatnál életszínvonaladon, használd ki az év utolsó két hónapját arra, hogy gondoskodj saját kényelmedről. Szintén ekkor ismerkedhetsz megy egy rokonnal, akinek a létéről nem is tudtál, illetve akit már hosszú ideje nem láttál.