• Kos

   

   

   Kos – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013


  Kissé mérsékelten indul számodra az év, talán még bizonytalanul is, azonban annál több nyitottsággal a partnered igényei iránt, és empatikus kommunikációval. Februárban és márciusban az idealizmus uralkodik fölötted. Ugyanakkor nagy a kockázat arra is, hogy nem megfelelő személyeket vonzol magad köré. Így hát egy kis éberség nem ártana, annak érdekében, hogy megóvd magad a későbbi kellemetlenségektől.

  Tavasztól több bolygó is aktivál a Kos csillagképben, ezáltal nő a vonzalmad és az érzelmi elérhetőséged. A párok számára kedvező időszak következik, de azok sem panaszkodhatnak, akik éppen társat keresnek. A Mars és az Uránusz fogják mozgósítani a kapcsolatokat, olykor nézetletéréseket és váratlan szakításokat is gerjesztve. Mindezek viszont kis türelemmel és megértéssel elkerülhetők lesznek.

  Szeptemberben és októberben arra érzel késztetést, hogy a szerelmi életed összehangold a szakmaival. Megnő az esély arra, hogy befolyásos személyt csalj magadhoz, ezáltal pedig sok pénzt. Ez az időszak ideális az érdekházasságokra, illetve a külföldi partnerrel kezdett párkapcsolatokra.


  Kos – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - a 2013-as év eléggé megterhelő lesz számodra, legalábbis ami a karriert és a személyes kiadásaidat, nyereségeidet illeti. Ajánlott, hogy az év első két hónapjában ne kezdj semmilyen üzletbe, ami árthat később a jóhiszeműségednek. A becsületesség és gerincesség most a legfontosabb, csak hogy ne legyenek később gondjaid.

  A Mars befolyása miatt, bármikor sor kerülhet átszervezésre a szakmai környezetedben, a régi kollégák, vezetők távozása, illetve az újak érkezése által. Esedékes, hogy te is belekeveredsz egy ilyen szakmai vitába, felsőbb pozícióért folyó harcba egyik főnököddel. Két lehetőséged van az irányváltásban: vagy egy nehéznek ígérkező helyzet miatt térsz le az útról, vagy egyszerűen azért, hogy álmaidat kövesd.

  A Szaturnusz Skorpió-csillagképbeli pozíciója által hangsúly fektetődik a hosszútávú befektetésekre, biztosításokra vagy örökségekre. Amennyiben jelentős összegű adósságot halmoztál fel, ez jó időszak azok kifizetésére, és új tartalékok halmozására. Minden esetre, légy nagyon figyelmes a bankokkal fenntartott kapcsolataidra, és nem árt odafigyelned az üzleti partnerekre, örökségekre, mivelhogy múltból felbukkanó hibák is előjöhetnek. Ugyanakkor kerüld a kölcsönadást, illetve azt is, hogy nagy összeget fektess be valamibe, főként szeptember 11. és október 15. között!


  Kos – Egészség horoszkóp 2013

  - amilyen kihívó lehet a szakmai életed, éppen olyan kimerítőnek is ígérkezik. Rengeteg energia lakozik benned, és képes vagy hatalmas dolgokat végrehajtani, anélkül, hogy felmerülnének benned a következmények, esetleges kockázatok. A józan eszed nem igazán tart veled februárban, márciusban és júliusban, amikor a Merkúr és a Mars kapcsolatba lépnek egymással.

  Igaz ugyan, hogy a Mars megfontolt, mély cselekvést jelent, bátorságot és gyors döntéseket, de ez nem jelenti azt, hogy megóvna a stresszmentes napoktól, rivalizálásoktól és konfliktusoktól. Mi több, a Mars és Jupiter kapcsolata igen kényes problémákat hozhat fel júliusban és augusztusban. Ezek inkább emésztési zavarokkal és reumás panaszokkal járhatnak. Emiatt jól tennéd, ha néha visszavonulnál, és hallgatnál a saját belső hangodra is. Ebben a legjobb segítség lehet a számodra a meditálás, amely kikapcsol és relaxál.

  2013. februárja és áprilisa között nem árt, ha figyelsz az idegrendszeredre, a légutakra és a vérellátásodra. Ebben az évben ugyanis a kábítószerek, alkohol és gyógyszerek fogyasztása igencsak megnövekedni látszik, ezért légy tekintettel a mértékre!


  Kos – Család és otthon horoszkóp 2013

  - az év első felében a Jupiter megőrzi érdeklődésed a tanulás és az utazások iránt, ezért használd ki az alkalmat, és iratkozz be azokra a képzésekre, amelyek érdekelnek, illetve lépj kapcsolatba annyi emberrel és új kultúrával, amennyire lehetőséged adódik. Ebből a megfontolásból, május lesz a legkedvezőbb számodra.

  Június 26-tól a figyelmed az otthonodra, a szüleiddel fenntartott kapcsolatodra és az ingatlan-ügyekre irányul. Most jól jön minden olyan ötlet, gondolat, ami a léted fizikai környezetét illeti: legyen az új házba való költözés, a régi lakás felújítása vagy újradekorálása, vagy egy olyan tárgy vásárlása, amelyet hosszú ideig használhatsz. mindez nemcsak az esztétika szempontjából válik fontossá, hanem segít visszanyerned a mentális komfortod és nyugodtságod.

  A Szaturnusz Skorpió-beli helyzete körültekintőbbé tehet, legalábbis abból a szempontból, ahogy a lakás szükségleteit és költségeit kezeled. Áprilisban és szeptemberben leszel talán a legtakarékosabb, ami a pénzügyeket illeti, de esetleges segítségre számíthatsz a szüleidtől. Nem kizárt egy örökség sem, amely egy távoli hozzátartozódtól száll majd rád, így hát nem lesz okod aggodalomra semmiképp!