• Skorpió

   

   

  Skorpió – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - a Neptunusz rengeteg inspirációval, ötlettel, együttérzéssel ruház fel, de hozhat csalódást és hiú ábrándot is a szerelemben. A romantika és az idealizmus teljesen úrrá lesz rajtad, főként tavasszal és ősszel, amikor amúgy is hajlamos leszel összetéveszteni az igazi szerelmet a szerelemre való éhség érzetével. Egy kevés megfontoltság nem ártana, leginkább akkor, ha stabil kapcsolatban vagy, mivel te is bonyolódhatsz kétes szerelmi viszonyokba.

  Június 27-től, amikor a Jupiter a Rák csillagképbe lép, megnő a stabilitásra való igényed, szükségesnek tartod majd a biztonságot a kapcsolatodban, az érzelmek pedig mélyebbek és erősebbek lesznek. A körülötted lévő emberek pedig szemmel láthatóan érzékelik majd rajtad a változást.

  Az egyedülálló Skorpióknak is kedvező időszak következik, az év második felétől. A Víz piramisának megformálódása a Neptunusz, Szaturnusz és Jupiter között hozzájárul a megérzés, érzékelés és meggyőzési képesség kifinomulásához, ami mind stabil partnereket, hosszútávú kapcsolatokat vonz köréd.


  Skorpió – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - az év első felében komoly összeget nyerhetsz, amely vagy önerőből, vagy egyéb utakon jut el hozzád: befektetés által, közreműködéssel, stb. Gondolkodj hosszú távon, és ne kockáztass azzal, hogy elhamarkodott döntéseket hozol! Nehéz lesz számodra ebben az időszakban objektívnek lenni, főként a nyári hónapokban. De júliustól sokkal megfontoltabban kezeled a pénzügyeid, és megtakarítani is fogsz.

  Tavasztól nagyobb változások várhatóak a munkahelyeden, ez pedig kihathat a szakmai életedre. Egyes változások azonban ideális lehetőségek lesznek arra, hogy magasabb társadalmi szinte tornászd fel magad, talán olyanra, amelyet már régóta tervezel.

  Itt az ideje, hogy reális célokat tűzz ki magad elé, és ne bízz semmit a véletlenre. Kerüld a vitákat úgy a kollégákkal, mint a feletteseiddel, főként ősszel! Másfelől a Plútó segítségedre lehet a fejlődésben, okulásban, tökéletesítve a kommunikációs készségedet a szakmai élet terén. Megvan a kellő akaratod ahhoz, hogy elérj bármit, amit egyszer eldöntöttél. Csak kicsivel több önbizalom kell hozzá.


  Skorpió – Egészség horoszkóp 2013

  - hajlamos vagy túlzott komolysággal és kevés bizalommal tekinteni az életedre. Lehet, hogy még élnek benned az elmúlt évek nyomasztó emlékei, amikor azzal voltál elfoglalva, hogy miként látnak téged az emberek. Idén azonban annak az időszaka jön, hogy felismered a belső értékeidet, megtalálod magadban a dicséretre méltót, és hogyha ezt valósághűen végzed, sokat nyerhetsz általa!

  Egyes túlzások és hanyagságok arra késztethetnek, hogy válts életstílust. Szintén erőt kapsz arra is, hogy felhagyj ártalmas szokásaidnak, káros szenvedélyeidnek, és étrendet változtass. Júliusban és augusztusban emésztési zavarok léphetnek fel, energiaszinted is lankad, amely tünetek a növekvő feszültségek és az elégedetlenség miatt jelentkeznek. Csakis akkor hozhatod helyre magad, hogy relaxáló sportba – kocogásba, jógába, meditációba vagy táncba kezdesz. És legalább annyira fontos, hogy eleget pihenj.

  A Neptunusz hatására kiszélesedik a látószöged, ami az életet illeti, ezáltal sokkal nyugodtabban reagálsz majd bizonyos helyzetekre, és a problémáidat is sokkal higgadtabban oldod majd meg, főként az év második felétől. Könnyebben teremthetsz kapcsolatot a spirituális éneddel, és új lehetőségeket találsz a szabadidőd hasznos eltöltésére.


  Skorpió – Család és otthon horoszkóp 2013

  - 2013-ban teljesen megváltozik a családdal való kommunikációd. A testvéreiddel, szomszédokkal is másképp beszélsz majd. Képes leszel befolyásolni a véleményeiket és a döntéseiket, ezért igyekezz megoldani a köztetek régebben felmerülő, esetleges nézeteltéréseket is. Egy biztos: így vagy úgy, ők mindig is fontos szerepet fognak játszani az életedben.

  Július-augusztusban problémákra számíthatsz, ami a lakhatásod illeti. Ellenőrizd időben a tartozásaidat, amelyeket a biztosítókkal, közhivatalokkal, albérlőkkel szemben halmozhattál fel, és törleszd mielőbb azokat, hogy ne lephessenek meg majd később. Ha új lakásba költöznél, először olvasd el figyelmesen a szerződésben álló sorokat. Augusztusban akár örökölhetsz is, lakást vagy pénzösszeget.

  Az év második felében igen kreatívvá válsz, az energiád pedig művészi területen hasznosíthatod. Legyen az egy új hobbi vagy egy régi kedvenc foglalkozás, megadatik számodra a lehetőség, hogy összeilleszd a kellemest a hasznossal azáltal, hogy a napi kötelességeid a tehetségeddel ötvözöd. Mi több, ihletet adhatsz a gyerekeid számára is, mint ahogyan ők is lehetnek ötletforrásai a te tevékenységeidnek.