• Halak

     Halak – Szerelem és párkapcsolat horoszkóp 2013

  - 2013-ban nagy esély adódik a szerelemre, viszont te kell megkeresned azt, és megteremtened azokat a feltételeket, amelyek által boldog lehetsz. A Vénusz és a Neptunusz rengeteg bájjal, hódítóerővel és romantikával ruház fel. Mindezek ellenére, február és június között ne végy semmit túl komolyan, főként ha tényleg beleszeretnél valakibe. Ugyanis az, ami igaz szerelemnek tűnik, lehet hogy csak egy pillanatnyi illúzió.

  Júliustól a kapcsolataid, főként a nem hivatalos, szabad viszonyok, valamivel dinamikusabbá válnak, szenvedélyes érzelmekkel és heves gesztusokkal, amelyek boldogtalan következményekhez vezetnek. A nézeteltérések a pénz miatt vagy bizonyos személyes meggyőződések, elvek miatt léphetnek fel. Egyrészt túl nagy elvárásaid vannak a szeretett személlyel szemben, másrészt a szerelmi szálakat az anyagi érdekkel fűznéd össze. A lényeg az, hogy ezeket türelemmel és diplomáciával oldhatod csak meg.

  A Plútó hatására végiggondolod baráti kapcsolataid értelmét, a csoportokba tartozásod lényegét, és mérlegelni fogod azt, mennyire állnak ezek összhangban vágyaiddal, terveiddel, elképzeléseiddel. Hallgass a megérzéseidre, és azt az utat járd, amelyik téged képvisel, még ha ezt is jelentené, hogy meg kell szakítanod egyes személyekkel a kapcsolatod.


  Halak – Pénz és karrier horoszkóp 2013

  - 2013 sokat ígér úgy pénzügyileg, mint szakmai szempontból. Tavasszal kissé feszültebb leszel amiatt, hogy miként szerezhetsz még több pénzt. Az akaratod megvan hozzá, csak arra kell vigyáznod, miként ülteted azt gyakorlatba. Hajlamos leszel a túlköltekezésre, ezért arra is oda kell figyelned, hogyan kezeled a pénzügyeid. Továbbá, ne hozz fontos pénzügyi döntéseket, kölcsönökre vagy befektetésekre nézve, ugyanis júliusban, augusztusban és decemberben komoly összegeket veszíthetsz.

  A 2013-as időszak kedvező az intellektuális tevékenységekre, ekkor születhetnek meg a gyümölcsöző partneri kapcsolatok is, amelyek igénybe veszik úgy a szakmai tudásod, mint a kommunikációs készséged. Mindened megadatik ahhoz, hogy meggyőzd az embereket, és olyan személyeket vonzz magad köré, akik támogatni fogják terveidet. Utazásokra is van kilátás, ugyancsak szakmai okokból. A te feladatod az lesz, hogy megőrizd nyitottságod és rugalmasságod, amelyek által minden lehetőséget kihasználhatsz.

  Szeptember-október kissé megterhelő lehet, amikor sürgős és nehéz feladatok akadnak számodra. A megerőltetésed viszont hasznodra válik, a kollégáiddal és a klienseiddel is jó viszonyban állsz. A csapatmunka is előnyös számodra, ugyanakkor olyan embereket vagy képes ösztönözni, akikkel közös érdekekért léptek harcba. Sok sikert!


  Halak – Egészség horoszkóp 2013

  - az év elején felmerülhetnek bizonyos egészségügyi gondok, vitaminhiány és immunrendszer legyengülés. De nem csoda, hisz a stressz és a problémák folyamatosan próbára tesznek. A legnagyobb gond viszont az, hogy magadba fojtod elégedetlenségeidet, ez pedig csak rontani fog az egészségeden. Az év második felétől megtalálod a feszültségek levezetési formáját, így a szervezeted is könnyebben felépül majd. Minden esetre, fordulj orvoshoz, amennyiben szükséges, és ne terheld túl magad!

  Mindemellett hajlamos vagy átvenni a közeledben lévők hangulatát, lelkiállapotát, ez pedig makacssághoz és ingerlékenységhez vezet. Fogékony leszel olyan emberek meghallgatására, akik csak átverni akarnak, és általad megvalósítani saját céljaikat.

  Júliustól azonban jobban megismered önmagad, ezáltal önerőre kapsz, és sokkal magabiztosabban állsz elő. A belső harmóniát könnyen el tudod érni, és a kapcsolataid is szemmel láthatóan javulni fognak.


  Halak – Család és otthon horoszkóp 2013

  - jövőben úgy a család, mint a barátok nyomasztó tényezőként lesznek jelen az életedben. Ők ugyanis olyan tanácsokat adnak, amelyek háztartási vagy ingatlanügyi tevékenységekre kényszerítenének. Lehet, hogy a háztartási dolgokban még örömet is lelsz, és az is lehet, hogy tavasszal sikeres üzleti ügyet kötsz egy ingatlannak kapcsolatban. Arra is kilátás van, hogy pénzügyi segítséget kapj szüleidtől vagy örökölj.

  Június 27-én, amikor a Jupiter a Rák csillagjegybe lép, rengeteg lehetőség adódik számodra, ami a művészi képességeid kibontakozását vagy a családdal eltöltött szabadidős programokat illeti.

  Ősszel talán megjön a kedved ahhoz, hogy világot láss, olyan helyekre vágysz, amelyek történelmet írtak. Ha tényleg nagyon szeretnél elmenni valahová, sokat ne gondolkozz, hanem menj! Csak el ne feledd magaddal vinni a fényképezőgéped!